Бизнес Партньор


30421916_10212166185609263_314748680_n

СТАНИ БИЗНЕС ПАРТНЬОР В НАЙ-ПЕЧЕЛИВШИЯ БИЗНЕС ЗА ДЕЦА И РОДИТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ

Детска Модна Агенция Мини Супер Моделс е водеща фирма в сферата на търсенето, изграждането  и предлагането на професионални детски модели. Към момента е най–голямата специализирана детска модна агенция в България, без реална конкуренция. Работи с деца от 0 до 14 години. Освен в цяла България, фирмата търси и намира ангажименти с фирми от Европа, Турция и Русия.

  • Напишете “детска модна агенция” в google и ще видите, че Мини Супер Моделс заема първите три места при резултатите, при това неплатени. Този успех не е случаен и е повод за гордост за целият екип!

Детска Модна Агенция Мини Супер Моделс организира събития, конкурси, ревюта, рекламни фотосесии, промоции, видео продукции и всичко свързано с детската мода. Сред фирмите, с които е работила Агенцията можете да намерите “Telenor”, “Nescafe”, “METRO”,”LIDL” “Vivacom”, индийските фирми за детска конфекция “Danaboi”и “PINK RIBBONS, “Salzarra”, Модна къща “Princeska”, “Fiolla”, “Family Haski” “LC WAIKIKI”, “CARNIVAL KIDS, руската фирма за производство на детска конфекция “Cherubino”, аксесоари за деца “Nesch Decoration“, hand made boutique ” Amio Art”, детски игрички “Marti’s Heaven”, немския бранд “Marco Tozzi”, “Natali Kids”, “Tom Tailor”, Unicef”, ” Mall Varna”,” Mall Burgas Plaza”,”Paradise Center”, “Bulgaria Mall“, „Play Park София“, “Central Mall Pleven”,, “Park Mall”, “Largo Mall Благоевград“, “City Center Sliven”, “Aqua Park Sankt Peterburg”, “Hotel Sankt Peterburg”, “Hotel Aqua Varna”, “Hotel Dunav Plaza”, “Bar Show”, “Salzarra” и много много други. Билбордовете с модели на Агенцията можете да видите в цялата страна. Наши модели участваха в множество епизоди на хитовия сериал “Откраднат живот”, както и във филмови продукции – “Умираме млади“, “Моля те, Нептуне“, френския игрален филм “Първата ваканция“, в италианска и холандска продукции, чиито имена не можем да издадем преди премиерите им, а това е само “върхът на айсберга”.

Mini Super Models взима участие в най-голямото модно събитие SOFIA FASHION WEEK вече няколко поредни сезона. Организатори сме на Фестивал на Детската Мода “Mini Super Models и приятели”, събитие, което за първи път в България представя ЕДИНСТВЕНО детска мода и предизвиква много голям медиен интерес. “Слънчев Детски Моден Бал” организиран съвместно със “Сдружение на родителите на деца със Синдром на Даун”  се радваше на небивал успех, като беше отразено в “Тази сутрин”, а също така по БТВ, Нова ТВ, Bulgaria on Air и др. И ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО!

Поради огромният обем на работа и успех, дори и по време на криза, Агенцията взе решение да работи по доказан бизнес модел, по който работят фирми като Subway, OMV, McDonalds, Coca Cola, KFC, Starbucks, Office 1 Superstore, Happy Bar & Grill, Metro, Пицарии Верди, Aladin Foods, Хиполенд  и много много други големи и доказани брандове и бизнеси.

Има популярно изследване, според което само една на десет нови фирми оцелява след 5-тата година. А от оцелелите фирми след 10-тата година остава отново една на десет. Това прави 1% от всички нови фирми в света! В същото време над 90% от фирмите работещи по модела избран от Мини Супер Моделс, са все още на пазара и след 5-тата година, при това печеливши. Това е една от основните причини да заложите на сигурно, когато искате да откриете свой собствен бизнес. Още по–силен аргумент е невероятно бързият темп и високи нива на печалба, ниският начален капитал и почти нулеви разходни нива, които не можете да намерите в никой друг бизнес!

Новият бизнес модел позволява да намерим независими бизнес партньори, които да закупят успешен бизнес модел и да ни представляват. Всеки партньор използва доказаната ни търговска марка, добрите практики, работа по утвърдена система, специфично “ноу-хау”, като в същото време е свой собствен шеф и има пълния контрол и независимост на бизнеса си.

Можете да разчитате на оперативна подкрепа от Агенцията по всяко едно време.  Закупувайки правата за даден град или регион, нашият партньор става единствен и ексклузивен представител на Мини Супер Моделс, като Агенцията препраща всички свои клиенти към своя партньор за даденият регион. В същото време не е нужно да имате каквито и да е познания в нашия бизнес. Достатъчно е да желаете да бъдете успешни и да следвате доказаните ни бизнес модели и практики, за да можете в кратък срок да притежавате силно печеливш бизнес. Можете да закупите права за няколко региона и да ги препродавате. Можете да закупите генерални права и за цялата страна. За да получите подробна информация за цените на пакетите по области, моля пишете ни на електронната поща [email protected]

При закупуване на Вашия бизнес, няма да се налага да наемате персонал, който да преминава през дълги обучителни периоди. Ще получите всичко нужно, за да можете да стартирате ВЕДНАГА, а услугите на специалисти като детски хореографи и фотографи, ще получавате от нас. Ще получите и оперативна подкрепа при организация на първите си събития, както и ще започнете директна работа с наши досегашни клиенти, вместо да стартирате от нулата. Няма да има нужда да откривате офиси и да плащате наеми, нито да закупувате оборудване и материали. Няма да имате разходи като заплати, осигуровки, наеми, сметки за ток, вода и т.н. Нямате нужда от излишни разходи. Имате нужда да печелите и то много!

Можете да кандидатствате с мотивационно писмо на електронната ни поща [email protected]

Всички одобрени кандидати ще бъдат поканени на събеседване. На срещата кандидатите ще могат да се запознаят подробно с нашият бизнес и да задават своите въпроси.

 

Възможности за възвръщаемост на инвестицията:

Поради спецификата на бизнес модела ни, сумата, която инвестирате може да бъде възвърната от 1 до 3 месеца, ако работите активно по предварително начертаният от нас план и ако използвате нашите знания и клиенти. Практическата възможност за неуспешна инвестиция е нищожно малка, граничеща с нулата.

Всичко, което трябва да направите, е да решите искате ли успешен бизнес с деца.Ако отговорът е да, то крачката до успешната инвестиция е една: пратете ни мотивационно писмо в свободен текст, което да съдържа Вашите данни, име, град, кратка автобиография, телефон, електронна поща. Пишете ни на [email protected]

Вижте и бизнес пакетите по области :

Пакет 1

Област Благоевград

Област Кюстендил

Област Перник

Пакет 2 

Област София

Пакет 3

Област Ловеч

Област Плевен

Област Враца

Област Монтана

Област Видин

Пакет 4

Област Велико Търново

Област Габрово

Област Търговище

Пакет 5

Област Русе

Област Разград

Област Силистра

Пакет 6 – ЗАКУПЕН

Област Варна

Пакет 7 – ЗАКУПЕН

Област Шумен
Област Добрич

Пакет 8 – ЗАКУПЕН

Област Бургас

Пакет 9 

Област Сливен

Област Ямбол

Пакет 10 

Област Стара Загора

Пакет 11 

Област Хасково

Област Кърджали

Област Смолян

Пакет 12

Област Пловдив

Област Пазарджик

При закупуване на 2-ра област отстъпка 20% от нея.

При закупуване на всички области – 30% отстъпка.

* Уведомяваме нашите клиенти и модели, че услугите, които им предлагаме не само няма да променят своето качество, но и значително ще се подобрят поради по – облекчената организация и децентрализация на работа. При въпроси, можете да се свържете с наши представители на посочените на сайта ни контакти.

 

Be Sociable, Share!