Отворено писмо от Управителя на Mini Super Models

Be Sociable, Share!

 

От Управителя

 

На Детска Модна Агенция Mini Super Models

 

Стоян Стоянов

 

 

 

Здравейте скъпи родители, модели, партньори и други, които се интересувате и следите събитията около най – голямата Детска Модна Агенция в България, а именно Mini Super Models.

Последните месеци бяха изключително динамични, напрегнати и изпълнени с  различни събития, успехи, разбира се и разочарования, поуки и др.. За щастие, ние имаме страхотен екип и подкрепа от вас – нашите модели и техните родители, а партньорите ни са изключителни професионалисти във всяко едно отноешение.

Пиша това отворено писмо заради една от натоварените дати в работната година, а именно 1 юни 2014г. – Денят на детето и, очевидно, ден на нашите модели. На тази дата се събраха няколко събития, в които взехме участие. Бих искал да обсъдя всяко от тях и да споделя моите впечатления в няколко реда.

1. Фотосесия за фирма “Cherubino” проведена в два дни.

Първи ден (28.05.14г.) – Стара Загора.

Втори ден (1.06.14г.) – Пловдив.

Участваха общо 33 (тридесет и три) модела от Агенцията.

1.1. Плюсове :

Децата:  Представиха се страхотно! Уникално е, че издържаха на напрежение, както един истински професионалист би трябвало да постъпи. От малките модели видяхме отношение достойно за възхищение в продължилите по няколко часа фотосесии. Децата излъчваха много позитивни емоции!

Екип: Най – големите професионалисти в заснемането на професионални фирмени фотосесии и едновремено в работата с деца “Фото Дукс”, бяха безгрешни и въпреки цялата отговорност и множеството препятствия, предизвикателства и импровизации, резултатът е повече от отличен!

Cherubino: Невероятни дрехи, аксесоари и стройна организация, която помогна за това, всяка фотосесия предвидена за цял ден, да може да приключи двойно по-бързо. Адмирации!

Родители: Въпреки, че имаше промени в първоначалните планове и въпреки неочакваното натоварване, повечето от родителите се представиха на ниво.

 

1.2. Минуси:

 

За жалост няколко от моделите, които бяха поели ангажимент за фотосесията, не се явиха, без да уведомят за това. Тази постъпка е неприятна, но поради бързата ни реакция, не се отрази на работния процес. Освен това, поради различни причини, някои от родителите повече пречеха на работата, отколкото помагаха. Това го отдавам на неопитност и други фактори, но се надявам, че е инцидентно, защото в, противен случай, непрофесионално отношение от родителска страна може да провали иначе перфектно представяне на децата.

 

2. Кастинг “Деца Стават Звезди” гр. Пловдив. Кандидатстваха общо на живо и онлайн почти 300(триста) деца в 4(четири) категории.

 

2.1. Плюсове:

 

Деца:  Страхотни! Кандидатите ни в този ден и представители на гр. Пловдив бяха наистина изключителни. За жалост имаме ограничен брой модели, които можем да одобрим и след това затваряме възможността за нови модели от гр. Пловдив, поради достигане на лимит на моделите, на които можем да осигурим участия.

Родители: Приятно изненадани сме от  позитивните родители, както и от тяхното добро отношение, спокойствие и ненамеса в представянето на децата.

 Екип: Кастинг екипът на Агенцията се справи блестящо, като не допусна забавяне в нито един момент на работния процес, което, от своя страна, не позволи да има изнервени родители и деца. Кандидатствалите общо на живо и онлайн почти 300 деца за един ден  доказват, че се движим в правилната посока с много висока скорост.

Партньор: Перфектното отношение и създаването на всякакви удобства от страна на AquaPark към хотел Санкт Петербург спомогнаха изкючително в положителна насока за добрата организация и позитивните емоции на всички.

 

2.2. Минуси:

 

За жалост, този кастинг има едно голямо ограничение и то именно е в броя на децата, които можем да одобрим във всяка възрастова група. Екип от Агенцията внимателно подбира най – подходящите кандидатури, но все пак ще има и разочаровани. Надяваме се това да ви  мотивира и да се срещнем на следващо наше събитие.

 

3. Бал на деца модели в гр. София. Участваха 11(единадесет) наши модели в 3(три) различни категории.

 

3.1. Плюсове

 

Деца: Откриването на бала се случи именно с ревю с дрехи на Junona Kids, представени от модели на Mini Super Models. Безспорно най – организираните и с най-професионални вид и поведение!

Родители: Притесненията ми бяха напразни, за това дали напрежението ще си каже думата. Родителите на нашите участници бяха спокйствието в морето от вълнения и напрежение. Като специални гости на конкурса нашите родители имаха цял ред, което се оказа истинско богатство сред много правостоящи и без места гости.

Екип: Сред звездното жури на събитието имахме и представител на Агенцията. Освен това помощта, която трябваше да се даде на нашите деца,  беше нужна и безценна и смятам, че тази подкрепа си пролича.

 

3.2. Минуси:

 

Безкрайно разочарование беше организацията на събитието. Макар да имаха доброто желание, организаторите явно са имали други приоритети. Все пак сериозният медиен отзвук ще е полезен за нашите прохождащи професионалисти и се надявам да го използват по най – добрия възможен начин. Нашите действия, ще бъдат насочени към сериозно преразглеждане на договореностите с въпросната фирма, както и правова защита за правата на нашите модели, ако се установи, че същите са били накърнени.

 

В заключение  бих искал да благодаря за всички позитивни неща, които се случиха, а не до там позитивните, смятам, че ще бъдат умело използвани за израстване на всеки, който се чувства част от голямото семейство на Mini Super Models.

 

 

Be Sociable, Share!