РЕКЛАМИ (популярни участия Мини Супер Моделс)

Be Sociable, Share!
MSM - reklama

Споделяме част от нашите успехи и любопитни факти в категорията РЕКЛАМИ:

 

Кандидатствайте ТУК

 

  • UNICEF 

В заснемане на реклами за световноизвестната агенция Unicef участие взеха наши модели, като повече можете да видите  ТУК  и ТУК.  

Любопитни факти: Уницеф е световен лидер в популяризирането и отстояването на правата на децата в над 190 страни, включително в България. Тяхната мисия е  – да осигурят пълноценна грижа, закрила и  по-добро бъдеще  за всяко дете.

1524063020-unicef

 

 

Модели на  Мини Супер Моделс от Пловдив, Варна и Димитровград участваха в европейска телевизионна реклама за продукта Nescafe Gold

Любопитни факти: Снимките се проведоха в едно от най-красивите места в България –  Античния театър в град Пловдив. Рекламата е преведена на много езици и е излъчвана по целия свят.  

BeFunky-collage nescafe

рекламата на английски език

рекламата на украински език 

 

Участие в  реклама по случай Коледните празници. Кампанията се казва “Коледа за всеки”.

Любопитни фактиТеленор е международна компания,чиито сътрудници, разработват проект на браузъра Opera. През 1995 г. основават  фирмата Оpera Software, за да продължат първоначалния изследователски проект на Telenor.

изтеглен файл

 

 

TED e  водещ производител на матраци, легла и аксесоари за спалня, с опит повече от 20 години.В два рекламни проекта за матраци TED,  участие взеха наши модели от София,  Сливен и Шумен.

Любопитни факти: Въпреки, че магазините на Матраци ТЕД са най-натоварени през почивните дни, в някои американски щати е забранено да се купуват матраци в неделя. Например във Вашингтон, ще заплатите сериозна глоба за това провинение.

изтеглен файл (2)

От предложение за участие в реклама на най-голямата верига немски хипермаркети LIDL се възползваха наши модели.

Любопитни факти: През 1973 г. отваря врати първият магазин  в немския град Лудвигсхафен – с трима служители и 500 продукта в асортимента.Lidl е първият дискаунтър, който дългосрочно включва в асортимента си собствена марка за справедлива търговия, наречена „Fairglobe“ българският аналог  „Родна стряха“, която пуснахме през 2017 г. и която бързо се превърна в една от най-предпочитаните от нашите клиенти. 

lidl

Модел във възрастова група 0-3 г. се снима в реклама за LORELLI.

Любопитни факти: Фирмата има 20 годишен опит в своята сфера обслужва над 50 държави.Продуктовата гама включва  всичко, което е необходимо за нуждите и  улеснение на семействата с деца. Линк към страницата в facebook – ще откриете  ТУК

 Линк към страницата във facebook lorelli ще откриете  facebook страница lorelli

изтеглен файл (4)

Участие на наш модел в реклама за социални предприемачи “Промяната” по НОВА ТВ.

Любопитни факти: Последните години проектът ПРОМЯНАТА получиха четиринадесет отличия за своя принос в развитието на благотворителността и за иновативния си подход. Важен е не само броят на наградите, а фактът колко различни организации и институции оценяват инициативата – За децата на България.  Рекламният клип e ТУК 

14086300_500124476860769_8406867806181177445_o

Участие в рекламата на печени хлебни кубчета с различни вкусове..

Любопитни факти: Кубети създадоха онлайн игра: Супергерои ft. Злодеи, която си заслужи мястото и спечели много играчи в онлайн пространството. 

campaign_logo_bg

 

Участие в две поредни рекламни видео на прясно и кисело мляко за наши модели.

Любопитни факти:Българското кисело мляко е световно известно. Всеки втори чужденец асоциира родината ни именно с киселото мляко Lactobacillus bulgaricus. Откривателя на бактерията д-р Стамен Григоров е носител на множество награди дори в Япония. Всяка сутрин повече от половината японски домакинства закусват българско кисело мляко. 

Вижте видео за  киселото мляко .

images

В реклама на куриерска фирма със послание “Колко повече можеш да направиш за детето си с ЕКОНТ”, участваха модели на Мини Супер Моделс- 

Любопитни факти: Еконт имат собствена фондация, която подкрепя съвременни и иновативни форми на учене и преподаване. Целта е наученото да бъде приложено на практика. Във фондацията работят над следните проекти “Знание и растеж”, “Тук-там”,”Учители шампиони”.

Линк към рекламата: Тук 

Ekont_Logo-564x330

 

 

В два видео клипа на реклама за VIVACOM, с работно име Бъди в час”. участваха модели на Мини Супер Моделс 

Любопитни факти:В двата клипа се снимаха повече от двадесет модела. 

thumb_550x0_V_logo_news_RIGHT

Участие в телевизионна реклама на наш модел от  Стара Загора. 

Любопитни факти:Рекламата е преведена на над 14 езика и се излъчва в почти цяла източна Европа. 

maxresdefault (2)

 

 

 

В реклама на френски здравословни зеленчуци, участваха наши модели.

Любопитни факти:  В сайта  на Бондюел, можете да откриете забавен тест “Кой бондюелец си в живота?”

logo (1)

 

 

Марка за немски витамини избра наши модели от градовете София и Варна за участие в рекламно видео. 

Любопитни факти: По време на снимките, във футболна среща, нашите модели бяха победени от отбора на възрастните.

11050662_1614880012089815_855757972981214424_n

 

В реклама на банката е избран да участва наш модел от възрастова група 0-3 години.

Любопитни факти: За първи път в рекламен проект на UniCredit Bulbank- Bulgaria се снима дете под една година.  Кликнете, тук.

a8ed5f139829e9968897ee8718662648

 

 Най-голямата верига аптеки в страната избра да снима реклама с наш модел. 

Любопитни факти: Аптеки Марешки са на пазара от 1991-1992, първоначално само във Варна. След 2010 година фирмата се развива много бързо и днес има над 450 аптеки в страната.       

-МАРЕШКИ-763821120

 

Това са само част от успехите ни в тази категория. Следете ни за новости и прочетете за успехите ни в следващата категория

 

Кандидатствайте ТУК

Be Sociable, Share!