ПОПУЛЯРНИТЕ УЧАСТИЯ MINI SUPER MODELS

logo

Август е! Време е за почивки, слънчеви лъчи и добро настроение

През този месец от Детска Модна Агенция Mini Super Models по традиция Ви припомняме общите ни успехи, благодарим за тях и си поставяме задачи за предстоящия нов сезон.

Сериозно работим за реализацията на децата модели на Детска Модна Агенция Mini Super Models. Затова можем да се похвалим с огромния брой чуждестранни и български продукции, в които участвахме.

Ето малка част от най-популярните ни участия, разделени в пет категории

I. Модни ревюта

II.Реклами

III.Кино/сериали

IV.Фотосесии

V.Музикални видеоклипове

I.МОДНИ РЕВЮТА: 

   Ревюта за дизайнерите Myoo Couture и NINA NAUSTDAL COUTURE –  Участия в Sofia Fashion Week няколко последователни години. Sofia Fashion Week е най-голямата модна сцена в България за български и чуждестранни дизайнери и марки.                     

 Любопитни факти: Тази година  след пандемията от COVID-19 по света, SFS се завръща с ексклузивно издание  от  9 до 11 септември 2020г. Пожелаваме  почитателите на модата да   се насладят на три вечери  под открито небе в двора на зала EFE Hotel Marinela, а не в онлайн формат.

     bee8b16bb82998360ee48dc464cd0329nina_naustal_

 

KOH-I-NOOR  –Марката носи името на известния брилянт (Koh-i-noor: “планина от светлина”) с над 2 хиляди годишна история.                                                                                                               

 Любопитни факти: Компанията е патентовала първия в света графитен молив – най-продавания продукт днес. Кохинор се развива постоянно, за да е  лидер в производството на офис материал в над 85 страни по света.  Наши  модели участваха в  ревю-представяне  на  раници и флумастери.            

6_2b10e571-a8dd-4c65-a90f-a7517e319c82

 

Модно ревю за колекция на SALZARRA  – В представяне на ревю модно ревю на бранд  взеха участие.Видеото  ще откриете тук Кадри от ревюто и днес можете да откриете в онлайн магазина и в социалните мрежи на бранда.                           

Любопитни факти: Доверявайки се на марката освен качество и стил, Вие и детето ви получават много любов, защото хората, които създават тази колекция, правят всичко – от кройката до последното зашито копченце с настроение, с усмивка и с огромното желание да направят детето и родителите му щастливи!

logo-default_2

 Модно ревю за марката NALU KID –  Модно ревю за марката NALU KIDS – В модното ревю със сложна хореография участие взеха около 20 деца модели.                                                                         

Любопитни факти: марката работи  само испански платове, но производството  в България и дизайнера  е българка.

73315285_538559656710568_4622863752419606528_o

 

  OMG STOREНашите модели  участваха в презентация  на онлайн магазин OMG STORE.

Любопитни факти: Онлайн магазина е създаден с цел да изкорени проблема на родителите “Пак си се изцапал” – младо семейство решава да създаде модерни и практични дрехи за забавление, игри,  които децата да не могат да изцапат.

logo (2)

Очаквайте продължение  и още любопитни факти за следващите категории …