СЪБИТИЯ ПРОЛЕТ/ЛЯТО 2019Г. НА ДЕТСКА МОДНА АГЕНЦИЯ MINI SUPER MODELS

Be Sociable, Share!
Неозаглавен дизайн (8)

Лятото е в разгара си и всички ние мечтаем за почивка. Въпреки това решихме да Ви припомним за работата, която Детска Модна Агенция Mini Super Models свърши през изминалите месеци на 2019г.

Представяме Ви събитията на Mini Super Models за сезон пролет/лято 2019г.

Още през първите месеци от годината двама наши модели взеха участие в нов български филма, чието име е “Писмо от Антарктида”. Целият екип на снимачната площадка беше възхитен от моделите.

Модели на Детска Модна Агенция Mini Super Models участваха в проекта “Бъди звезда” с водещ Атанас Михайлов. Предаването се излъчи по телевизия Планета. Децата искрено се забавляваха, докато показват уменията си.

Новото попълнение на Mini Super Models – моделите от София – взеха своите дипломи за завършен курс на обучение. Децата представиха в модно ревю дрехи на марката Nalŭ kids.

През пролетта модел на агенцията участва в реклама на норвежка мобилна компания. И това не е последната реклама за сезона.

Макар само на 9 месеца, модел на агенцията засне реклама за Unicredit Bulbank. 

Друг наш модел бе избран да участва в снимките на английски фестивален филм със заглавие “BLANC“.

Екранните изяви на моделите на Mini Super Models не се ограничиха само до филми. Огромен брой модели на агенцията участваха в снимките на култов американски сериал на име “Забравена“. Децата участваха в сцена от втория сезон на сериала с оригинално заглавие “Absenta“.

Ще приключим статията с едно модно ревю за марката “Carnival kids“. Агенцията многократно си е партнирала с модния бранд и моделите ни имат множество ревюта с колекциите на Carnival kids през годините.

Толкова събития, а измина едва първата половина от 2019г.! Пожелаваме Ви страхотно лято и очакваме събитията през сезон есен/зима 2019г.

Линк към събития пролет/лято 2017г.:

http://minisupermodels.com/2017/07/subitiya

Линк към събития есен/зима 2017г.:

http://minisupermodels.com/2017/12/subitiya 2

Линк към събития пролет/лято 2018г.:

http://minisupermodels.com/2018/06/subitiya 3

Линк към събития есен/зима 2018г.:

http://minisupermodels.com/2018/12/subitiya 4

Be Sociable, Share!