СЪБИТИЯ ЕСЕН/ЗИМА 2018Г. НА ДЕТСКА МОДНА АГЕНЦИЯ MINI SUPER MODELS

Be Sociable, Share!
esenzima

Ето че за Детска Модна Агенция Mini Super Models измина още една успешна година! В своята 5-годишна история агенцията затвърди мястото си в модния бизнес и стана най-добрата детска модна агенция в България!

2018г. беше наситена с емоции от събитията, които агенцията организира. Стотици деца, както и техните родители успяха да се докоснат до магията на шоубизнеса под различни негови форми – филми, сериали, музикални клипове, реклами и други.

Годината приключи с Детски Моден Бал в гр. София, в който взеха участие много деца. Те получиха призове и се забавляваха искрено на събитието!

И тази година нашите модели участваха в множество реклами, които се излъчват по телевизията и онлайн.

3 деца бяха избрани да участват в реклама на UNICEF в която се включи Антоанет Пепе – български блогър и влогър, както и дъщеря й София-Малю Йепсон, която е модел на агенцията.

Общо 27 деца бяха заснети в реклами на Еконт, омекотител Елви, прясно мляко OLYMPUS, VIVACOM, немските витамини Veluvia, немския бранд зеленчуци Bonduelle и Цикатридина.

В рекламна фотосесия на модния бранд Salzarra участваха 10 деца, а други бяха избрани да се снимат за Мони Бонбони и Преса Контеса, Carnival Kids, LC WAIKIKI. Също така 6 деца заснеха фотосесия за каталог на METRO.

Модели на агенцията участваха и в музикалните клипове към песните на Азис – Всеки иска да бъде различен и Криско и Тита – Искам да бъда с теб.

Както всяка година, Mini Super Models бе предпочитана и за киното, като нашите деца блестят и на малкия, и на големия екран.

7 деца участваха във филма  “Внукът на човекоядката” . В него участват много известни актьори, сред които са Асен Блатечки и Стефка Янорова.

3 от нашите модели са с роли в италианска продукция, а над 10 деца участват в новия българския сериал Власт.

Припомняйки събитията от изминалата 2018г. остана само да си пожелаем още успехи през 2019г. Екипът ни сърдечно благодари на своите партньори, моделите на агенцията и на техните родители! Желаем Ви весело посрещане на 2019г.!

Линк към събития пролет/лято 2017г.:

http://minisupermodels.com/2017/07/subitiya

Линк към събития есен/зима 2017г.:

http://minisupermodels.com/2017/12/subitiya 2

Линк към събития пролет/лято 2018г.:

http://minisupermodels.com/2018/06/subitiya 3

 

 

 

Be Sociable, Share!