СЪБИТИЯ ПРОЛЕТ/ЛЯТО 2018Г. НА ДЕТСКА МОДНА АГЕНЦИЯ MINI SUPER MODELS

Be Sociable, Share!
pagemmm

Екипът на Детска Модна Агенция Mini Super Models отново събра в една статия събитията от последните 6 месеца. Както сами ще се убедите, нашите модели са все по-търсени, а агенцията се развива в много бързи темпове. Представяме Ви събития пролет/лято 2018г. на Детска  Модна Агенция Mini Super Models.

Проведе се третият пореден фестивал на детската мода “Мини Супер Моделс и приятели“! Събитието продължава да се радва на огромни успехи, а гостите винаги остават доволни. Наши партньори този път бяха Община Бургас, Capella Play, Carnival kids,  Хиполенд, KOH-I-NOOR България, Детски парти център “Миньоните”, Ray Toys и др., а колекции на марките  „Princeska“,  “Family haski”, Онлайн магазини за детска мода “Doniceta “,  „Калинките“  и физически магазин за детска мода „Fresh Look” представиха нашите модели от цяла България!

Кастинги за събитието „Детски Моден Бал“ се проведоха в Бургас, Варна и Добрич. На баловете моделите дефилираха в дрехи на LC WAIKIKI, Carnival Kids, Kinderland и др.

Тази година се организира и един малко по-различен бал, а именно „Слънчев Детски Моден Бал“, който агенцията съвместно със Сдружение на родители на деца със Синдром на Даун организира. Балът се проведе в София, а слънчевите модели озариха сцената с прекрасните си усмивки!

Ако сега си пуснете телевизора, ще видите поне една реклама с участието на наши модели! Деца на агенцията участват в реклами на Кубети, бойлери Tesy, Lorelli, матраци TED, Порше, Unicef, Lidl и др. Две деца модели на агенцията участваха в презентация на фирма KOH-I-NOOR.

Наш модел участва в клип на „Промяната“ – най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се осъществява в партньорство с фондация Reach for Change България. Тя има за цел да подобри живота на децата в България, като открива мотивирани социални предприемачи и им помага да осъществят идеите си на практика.

Много наши модели участваха в рекламни фотосесии за марките Danaboi, JUNONA, Pink Ribbons, Carnival Kids.

Постижения в киното също не липсват. Моделите ни участваха в сериал, документален филм, късометражен филм „Майка“, чужда продукция за Римската империя, а две момичета стигнаха до трето ниво на кастинг за чуждестранен филм.

Талантите на моделите ни далеч не се ограничават с мода и кино. Наши модели изпълниха песни по случай 3-ти март, както и по повод полския национален празник.

Както сами се убедихте, агенцията продължава да работи на пълни обороти и да радва света със своите прекрасни модели!

Искаме да им благодарим за всички усилия, които полагат ежедневно и перфектните резултати, които са плод именно на тях!

Изказваме благодарности също така към техните родите, както и на своите партньори, които помагат всички тези събития да бъдат реалност!

Линк към събития пролет/лято 2017г.:

http://minisupermodels.com/2017/07/subitiya

Линк към събития есен/зима 2017г.:

http://minisupermodels.com/2017/12/subitiya 2

Be Sociable, Share!