Проведе се дипломиране на моделите от гр. София

Be Sociable, Share!
DMF_9231

Проведе се най – важното събитие за един стартиращ модел в Детска Модна Агенция Mini Super Models, а именно завършване на професионален курс на обучение и получаване на диплома, която важи в цяла България. Сертификатът е за професионален детски модел второ ниво. Това е и моментът, в който моделите поставят основи на своите професионални кариери.

Събитието се състоя в Bulgaria Mall на 27.01.2018г. Успоредно с дипломирането на моделите на Детска Модна Агенция Mini Super Models, гостите на събитието присъстваха на моден спектакъл със сложна хореография, като моделите вече имат зад гърба си опит с нея, защото я представиха на Фестивала на Детската мода “Mini Super Models и приятели“.

Децата получиха дипломите си от регионалния представител на Агенцията за Област София – Миглена Филипова. Освен Диплома, получиха и календари с участието на Павлена Михайлова по случай председателството на България в ЕС.

Пожелаваме на моделите да продължават да работят със същите упоритост и желание, за да постигат още успехи! Ние от екипът на Детска Модна Агенция Mini Super Models вярваме в тяхното бъдеще в модния бранш!

Снимки от събитието: https://www.facebook.com/pg/minisupermodels/photos/?tab=album&album_id=921199438039425

Видео от събитието: https://www.facebook.com/minisupermodels/videos/920759298083439/

Be Sociable, Share!