СЪБИТИЯ ЕСЕН/ЗИМА 2017Г. НА ДЕТСКА МОДНА АГЕНЦИЯ MINI SUPER MODELS

Be Sociable, Share!
page2

Краят на годината е време за равносметка, времето, когато поглеждаме назад през годината, за да видим какво се е случило до момента. Ние от Mini Super Models решихме да Ви представим събитията, които нашата агенция организира през втората половина на 2017г., да обобщим случилото се и да Ви обещаем, че през новата 2018г. ще работим на пълни обороти и че най-хубавото тепърва предстои.

За втора поредна година се състоя единственият по рода си Фестивал на Детската Мода “Мини Супер Моделс и приятели”, който се радва на огромен успех. Всички фирми участници представиха колекциите си с ревюта, а нашите модели от Велико Търново, Стара Загора, Варна, Бургас, Димитровград, София и Пловдив се справиха като истински професионалисти. За подаръците на децата се погрижи партньорът на събитието Play Park, а накрая имаше торта за малките и коктейл за големите.

И тази година не мина без участието на моделите на Mini Super Models в Sofia Fashion Week. Общо 19 наши модел блестяха на подиума на събитието и представиха в дефиле фирмите Myoo Couture и NINA NAUSTDAL COUTURE LONDON. Въпреки изморителните репетиции, децата дадоха всичко от себе си и защитиха своите дипломи на професионални модели. Дизайнерите на фирмите публикуваха снимки на моделите в своите Instagram профили.

Търсенето на модели продължи в градовете София и Ст. Загора, където се организираха кастинги за събитието Детски Моден Бал, а най-добрите получиха предложение за договор с агенцията. Очакваме да видим дипломираните модели скоро в рекламни фотосесии и дефилета.

Нашите малки звезди покориха не само подиумите, но и киното!

Общо 7 модели бяха заснети в 3 български продукции, чиито заглавия ще запазим в тайна за момента, а две момичета участваха в снимките на клип образователна програма.

9 деца заснеха различни роли в “Умираме млади“, “Моля те, Нептуне“, холандска продкуция, чието заглавие ще издадем скоро и френския игрален филм “Първата ваканция“.

Поради огромния интерес към нашите модели и тази година от екипът на така популярния сериал “Откраднат живот” избраха още 4 деца, които да заснемат роли в новите сезони на сериала. Вече може да видите прекрасното представяне на младите таланти.

След киното идва ред на рекламата. И тази година нашите модели неуморно репетираха и трудът им даде резултат, който се изразява в множество реклами на популярни марки.

Момиче и момче от агенцията заснеха рекламна фотосесия за фирма Salzarra, а друго момиче бе избрано за лице на марката и представи колекцията BACK TO SCHOOL EDITION 2017.

9 деца от Варна, Бургас, София и Димитровград бяха избрани за реклама на немския бранд Marco Tozzi. Малките звезди се справиха блестящо и от екипът останаха много доволни от подготовката им.

Един малък модел бе харесан от екипът на телефонния оператор Telenor за реклама, която ще се излъчва по всички телевизии.

Градът под тепетата също се наслади на моделите на Mini Super Models в целия им блясък. 6 деца бяха заснети в реклама на Nescafe в Пловдив. Малчуганите се забавляваха искрено и показаха своите умения на модели и актьори.

Благодарим на своите многобройни партньори за гласуваното доверие към Mini Super Models, както и на моделите ни, които се представиха блестящо във всяко едно събитие и демонстрираха чудесни умения пред камера, на сцената и на подиума! Тези успехи са едва началото, а ние ще продължаваме да се развиваме и да сбъдваме детски мечти.

Линк към събития пролет/лято 2017г.:

http://minisupermodels.com/2017/07/%D1%81%D1%8A%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%BB%D1%8F%D1%82%D0%BE-2017%D0%B3-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B0/

Be Sociable, Share!