СЪБИТИЯ ПРОЛЕТ/ЛЯТО 2017Г. НА ДЕТСКА МОДНА АГЕНЦИЯ MINI SUPER MODELS

Be Sociable, Share!
page

Детска Модна Агенция Mini Super Models работи на пълни обороти и не спира да доказва, че заслужено печели приза „Най-голямата Детска Модна Агенция в България“. Зад нашето име стои екип, който покорява нови върхове в модната и медийната сфера с всеки изминал ден. Това не са просто думи, а факти, които са доказани от многобройните участия на нашата Агенция. Избрахме да ви представим събитията на Mini Super Models от началото на 2017г.:

Конкурсът „Детски Моден Бал“ винаги се радва на огромен успех, а от началото на годината се е провел в цели 5 града, а именно Шумен, Хасково, София, Варна и Пловдив. По време на събитията наши партньори бяха ТЦ Гранд”, Пицарии „Верди“, Център за красота “Пепе” гр. Пловдив, “Бизнес център Хасково“, Парти център “Аирелия” Хасково, “Bulgaria MALL“,  “МОЛ Варна, Танцово училище “Огледало” гр. Варна., а на модните ревюта децата дефилираха с дрехи от колекциите на фирмите “Барбарони”, “Бъни”, “Angel”, „Carnival kids,  Галиано, Trinitti“ и др.

Едно от най-големите събития на годината беше „Фестивал на детска мода Мини Супер Моделс и приятели“. Благодарим на своите партньори „Funky Kids“, „Nesch Decoration“, „Salzarra“, “Дино”, „Зайо Байо“, „Fashion.bg“, школа по фризьорство, козметика и маникюр “Алфа”,  салони за красота “Антоанет” и “Swiss-Belhotel Dimyat Varna”, които направиха фестивала реалност.

Наш модел стана лице на онлайн магазин за детска и дамска мода, а рекламни лица на колекцията пролет/лято 2017г. на марката “TRINITTI” станаха 3 модела на агенцията. Друг наш модел стана рекламно лице на “BEVARED BEAUTY“.

В огромното събитие “SOFIA FASHION WEEK SPRING\SUMMER 2017” участваха 14 деца от Mini Super Models, които представиха дрехите на дизайнерката Nina Naustdal пред огромната публика, която включваше много известни личности. Моделите ни бяха единствените деца участници.

В „БАЗАР НА ИЗКУСТВАТА И ТВОРЧЕСКИТЕ ЗАНАЯТИ” 10 момичета от агенцията дефилираха облечени в дрехи предоставени от “Галиано“, “TRINNITI” и аксесоари от “Ivascreations“.

Нашите модели ще блестят и извън България, тъй като 9 деца от агенцията участваха в снимки за каталог на индийска фирма за висша мода, а 4 модела ще красят училищния каталог на верига магазини “METRO“.

Mini Super Models за пореден път беше първият избор на много продукции в киното и телевизията. 2 деца участваха в музикален клип, който вече се върти  по екраните, а друг наш модел участва в продукция на БНТ. За телевизионни реклами на “VIVACOM“, “Aceffein” и “Easy Credit” бяха избрани 4 деца, които да представят агенцията.

В американска кино продукция заедно с Джон Малкович ще играят 4 наши модела, в сериал с участието на Явор Бахаров се снимаха 9 деца от агенцията, а за един от най-гледаните български сериали за всички времена – “Откраднат живот“, екипът на “Dream Team Films” избра цяла България да види по NOVA tv цели 10 модела на Mini Super Models.

Благодарим на своите многобройни партньори за гласуваното доверие към Mini Super Models, както и на моделите ни, които се представиха блестящо във всяко едно събитие и демонстрираха чудесни умения пред камера, на сцената и на подиума! Тези успехи са едва началото, а ние ще продължаваме да се развиваме и да сбъдваме детски мечти.

 

Be Sociable, Share!